Network Marketing / Tjen penge på aloe vera

Tjen penge på aloe vera

Se her hvorfor jeg kalder det
den perfekte forretning i verden!

Hvis du er som de fleste af os andre, er der tidspunkter i dit liv, hvor du tænker på, om du kan betale dine regninger og om du kan få dine penge til at strække til næste lønningsdag. Det er helt normalt, og selv de bedste iværksættere har det vanskeligt i den nuværende økonomi.

Vi vil alle gerne være en succes, men det er svært, når man er afhængig af, at andre betaler ens løn. Eller måske ejer du din egen forretning, men har brug for en ekstra indtægt for at sørge for dig selv og din familie. Af mange grunde ønsker de fleste af os at være vores egen chef, at være økonomisk uafhængig og at have penge og tid nok til at gøre lige, hvad vi har lyst til.

Det lyder fantastisk, men her er hvad de ikke fortæller dig.

Hvis du på et tidspunkt selv har startet en virksomhed, så ved du, hvor svært det kan være. Du investerer din tid og arbejdskraft og påtager dig hele risikoen, før du får set så meget som en femøre. Og når du endelig 'slår dørene på', hvad sker der så, hvis der ikke kommer nogen? Du er helt alene...og i en dårligere situation end nogensinde før!

Det gør mig altid trist, når jeg ser, at andre må dreje nøglen om og lukke deres forretning. Fordi samtidig forsvinder deres drøm om økonomisk uafhængighed og ofte også alle deres sparepenge, ud i den blå luft...

Det er hårdt for små virksomheder at vokse uden en masse kontanter i banken. Og det er så særligt svært, når det handler om markedsføring!

I bogen Data Smog: Surviving the Information Glut afslører David Shenk at vi i 1971 blev udsat for op mod 560 reklamebudskaber om dagen. Mens det i 1997 var vokset til over 3,000. Konservative estimater angiver dette i dag til over 10,000 budskaber hver eneste dag!

Denne enorme reklamemængde er en af årsagerne til, at virksomheder, der før tjente penge nu ser deres kundebase langsomt forsvinde. Kunderne slukker simpelthen for reklamerne! Så hvordan kan du nå ud til dem?

Kontakt mig for yderlige oplysninger.
ForeverMSL | CVR: 33208324 | Ålborgvej 153, Østerild, 7700 Thisted - Danmark | Tlf.: 20100703 | steenlauritsen66@gmail.com