Network Marketing / Parabener

Parabener

Parabenefri Aloe Vera produkter - om konserveringsmidler i Forevers produkter 
Særligt i forhold til allergi er det nødvendigt, at produkter, der kommer i kontakt med huden, er konserveret, da de ellers vil være fulde af bakterier og vil rådne - faktorer, som kan forværre evt. hudproblemer. Uden konserveringsstoffer vil produkter kun kunne holde ganske kort tid i køleskab.

Hos Forever anvendes i videst muligt omfang naturlige ingredienser. Af hensyn til produkternes holdbarhed, er konserveringsmidler nødvendige, da produkterne ellers vil rådne efter ganske få dage eller uger. Parabener som konserveringsmidler har været genstand for stor debat i medierne, og selvom der findes både "gode" og "dårlige" parabener, og parabener også findes naturligt i fx. grøntsager, som vi dagligt spiser, har denne debat bragt stor usikkerhed hos forbrugerne. 

Parabener har været anvendt som konservering i hudplejeprodukter i over 60 år, derfor er deres virkning og effekt langt bedre undersøgt end nye konserveringsmidler, som vi ikke kender langtidseffekterne af. Den videnskabelige forskning er ikke entydig, hvilket gør det vanskeligt at vurdere, hvad der er godt og skidt. Mediernes negative omtale af parabener gennem de senere år har medført stor usikkerhed hos forbrugerne, som ofte ikke kan skelne de forskellige typer parabener fra hinanden, og derfor har mange den opfattelse, at alle parabener er skadelige. 

Forskelle typer parabener
Parabenerne Isobutyl og Butyl er generelt under mistanke for at være skadelige. Imidlertid findes der flere typer parabener, som iflg. bl.a. EUs Videnskabelige Kommision anses for at være gode og sikre konserveringsmidler og ikke skadelige ved anvendelse i hudplejeprodukter i små mængder.
En række af Forevers hudplejeprodukter er konserveret med propylparaben og/eller methylparaben i meget begrænset mængde. At anvende disse parabener i netop disse produkter er et velovervejet valg fra producenten, da den eksisterende viden om parabener er yderst veldokumenteret, og da disse parabener med den viden, der er i dag, anses som det bedste og sikreste valg som konserveringsmiddel i netop disse produkter. 

For at imødekomme et stigende forbrugerønske om parabenefri hudplejeprodukter, tilbyder Forever imidlertid en række produkter uden parabener og flere vil komme til efterhånden. 

Udpluk af hudpleje og personlig pleje produkter fra Forever uden parabener:

Sonya Skin Care Collection (6 skønhedspleje produkter)
Aloe Fleur de Jouvence serien (6 skønhedspleje produkter)
Aroma Spa Collection (3 produkter)
Aloe Sunscreen Lotion (solcreme SPF 30)
Aloe Sunscreen Spray (solspray SPF 30)
Avocado Face & Body Soap
Aloe Ever Shield Deodorant Stick
Forever Aloe-Jojoba Shampoo
Sonya Hydrate Shampoo
Sonya Hydrate Conditioner
Sonya Volume Shampoo
Sonya Volume Conditioner
Aloe Hand & Face Soap
Aloe Bath Gelée
Forever Bright Toothgel
Forever Aloe Pro-Set
Facial Contour Mask Powder
25th Edition til mænd
25th Edition til kvinder
ForeverMSL | CVR: 33208324 | Ålborgvej 153, Østerild, 7700 Thisted - Danmark | Tlf.: 20100703 | steenlauritsen66@gmail.com