Direkte salg / marketing

Er du også blevet tilbudt at deltage i et pyramidespil på din lokale arbejdsformidling? Selvfølgelig er du det, for det er selve formålet med stedet - og sommetider kan du ikke engang sige nej!

Prøv engang at klikke på billedet her til venstre og se det i stort format. Måske har du ikke tænkt over det på den måde før, men det er præcis sådan det er! Din arbejdsplads er et komplet unfair pyramidespil hvor du ikke kan vinde!

En af de ting der kendetegner pyramidespil er at det sædvanligvis kun er toppen der tjener gode penge, og at alle dem der kommer ind længere nede primært fungerer som malkekøer for dem længere oppe. Hånden på hjertet - er det så ikke sådan det er på din arbejdsplads?

Måske er du heldig at være kommet ind længere oppe i hierakiet, og måske endda med mulighed for at være en af de få, der kan gå hele vejen til toppen, men det gør i virkeligheden ikke den store forskel - du bliver aldrig fri i den traditionelle pyramide. Flere penge betyder nemlig også altid flere timer på arbejdet.

Det sjove er at mange stadig råber “pyramide”, når man præsenterer dem for network marketing / direkte salg, hvor “reglerne” er meget mere fair:

1. I network marketing / direkte salg kan enhver der kommer ind i firmaet, komme til at tjene flere penge end enhver der er kommet før dem. Hvordan? Jo, man får altså ikke bonus i uendeligt mange led (så ville firmaet jo ikke kunne overleve), og hvis du har flere personer i dit nederste niveau end din sponsor (som han/hun jo ikke tjener på) så tjener du mere end din sponsor.

I enhver traditionel virksomhed er det utænkeligt at dørmanden tjener mere end direktøren, men i network marketing / direkte salg kan det sagtens lade sig gøre - og det sker endda ofte…

2. Network marketing / direkte salg er den mest etiske forretningsform der findes. Mange tror at det kun handler om at hverve så mange som muligt der kan arbejde for en, men dette er kun sandt på det traditionelle arbejdsmarked. I network marketing / direkte salg kommer man ingen steder uden at hjælpe dem man sætter i gang.

Sandheden er at du i network marketing / direkte salg kommer til at arbejde lige så meget for dit team, som de arbejder for dig. Dette er en spændende lederopgave, som belønnes ekstraordinært godt - og som med tiden vil kunne gøre dig økonomisk fri…

3. Network marketing / direkte salg er ikke et job men en "rigtig" forretning, og grunden til at det koster lidt penge at starte er at du, på samme måde som i franchise (McDonalds og Bodyshop m.m.) køber dig ind i et etableret forretningskoncept, der er så godt dokumenteret at man ved det virker. Starten inkluderer som regel: Webshop, kundesupport, uddannelse, varer eller service til at vise frem og brochurer som kan købes enkeltvis.

Prøv engang at sammenligne dette med opstart af en "traditionel virksomhed", hvor bare det at få designet en brochure eller en webshop kan koste tusinder af kroner. For slet ikke at tale om ansættelse af medarbejdere til kundesupport og forsendelse.

I network marketing / direkte salg, køber du en nøgleklar virksomhed hvor alt er inkluderet inkl. en gennemprøvet forretningsplan, som andre har opnået succes med. Er dette ikke nogle få tusinde værd?

4. Yes, man kan tjene rigtigt mange penge i network marketing / direkte salg! Forestil dig at det team, du over nogle år bygger op, omsætter varer for ti eller tyve millioner kroner om året (f.eks. 5000 kunder der hver omsætter for to til fire tusinde om året). Det er dig og senere også andre, der har hjulpet firmaet til at have denne omsætning - skulle I ikke belønnes rigeligt for dette?

En omsætning i denne størrelseorden vil, afhængig af selskab, kunne give dig en årlig bonuscheck på to til fire millioner kroner netto! Hvilken type job ville kunne give dig så massiv en indtjening? Det bedste ved indtægten i network marketing er at du med tiden tjener penge 24/7 - når du sover, når du holder weekend, når du er på ferie - og når du går på pension!

Så hvorfor skulle vi tage imod arbejdsformidlingens tilbud om at deltage i et latterligt "pyramidspil" hvor vi aldrig kan vinde, når vi med network marketing / direkte salg kan realisere vores vildeste drømme?

ForeverMSL | CVR: 33208324 | Ålborgvej 153, Østerild, 7700 Thisted - Danmark | Tlf.: 20100703 | steenlauritsen66@gmail.com